VĂCĂREȘTI: Hoții au intrat peste un bătrân de 90 de ani. A implorat să nu fie bătut și le-a dat banii

Un bătrân din Văcărești, de 90 de ani, și însoțitorul său, un bărbat de 50 de ani, au fost călcați de hoți. Conform rudelor,  autorul ar fi  intrat peste ei, în timp ce dormeau. L-a lovit pe bărbatul de 50 de ani, iar bătrânul de 90 de ani s-a temut pentru viața lui și l-a rugat să nu-l lovească pentru  că îi va da banii. Avea 160 de lei pe care i-a dat hoțului. Acesta a fugit, împreună cu un complice care a stat de șase.  Polițiștii au reușit să îi găsească pe cei doi autori și să recupereze banii furați.  Cei doi vor fi cercetați pentru tâlhărie.

Astazi, 14 februarie, in jurul orei 19:00, politistii din cadrul Postului de Politie Vacaresti au fost sesizati de un barbat de 90 de ani, din localitate, cu privire la faptul ca doua persoane necunoscute l-au deposedat de 160 de lei.

In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat principalii banuiti, doi barbati de 18 si 25 de ani. Acestia urmeaza sa fie retinuti, pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie calificata, fapta prevazuta de art. 234 alin 1 lit d si f din Codul Penal.

Din cercetari a reiesit ca, in cursul noptii de 13 spre 14 februarie, tanarul de 18 ani, ar fi patruns in locuinta persoanei vatamate, iar prin acte de violenta ar fi deposedat-o de 160 de lei. De asemenea, o alta persoana de 52 de ani, din Razavad, care se afla in locuinta barbatului de 90 de ani, ar fi fost agresata fizic, fiindu-i sustrasi 18 lei. Totodata, tanarul de 18 ani, ar fi fost ajutat de un barabat de 25 de ani.

Banii au fost recuperati si urmeaza sa fie predati victimelor.” a transmis IPJ Dâmbovița.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro