Să faci ce spune pădurarul, nu ce face el: un pădurar, acuzat de complicitate la furt de material lemnos

Distribuie:

 

Practic, femeia acuză că, imediat după ce a reziliat contractul de pază cu ocolul silvic de stat şi a încheiat un nou contract cu un ocol privat, au început furturile. Femeia, care locuieşte în Piteşti,  deţine 120 de hectare de pădure în localitatea dâmboviţeană Petreşti.  Ea le-a spus poliţiştilor că îl bănuieşte pe pădurar că ar fi dat voie hoţilor să-i fure pădurea, lucru confirmat chiar şi de unul dintre suspecţi. Pădurarul, însaă, se apără şi spune că nu ar fi putut face acest lucru pentru că el a mai avut conflicte cu ceilalţi trei suspecţi.

În urma plângerii făcute de proprietara pădurii, poliţiştii din Găeşti au descins astăzi la domiciliile celor suspectaţi,  unde au descoperit o parte din lemnele furate.  Doar unui dintre suspecţi recunoaşte că a fost rugat chiar de către pădurar să taie nişte arbori ,însă nu a ştiut că va fi acuzat de furt. Ceilalţi, inclusiv pădurarul, spun că nu au nicio legatură cu furturile , ba mai mult cel în curtea căruia au fost găsite lemnele spune că acestea au fost cumpărate de către bunica sa.

Oamenii legii i-au audiat astăzi pe toţi patru suspecţi şi, în funcţie de probele pe care le vor administra  aceştia vor fi prezentaţi procurorilor.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei patru riscă pedepse cu închisoarea de până la 15 ani. O parte dintre suspecţi au mai fost cercetaţi de oamenii legii tot pentru furt de material lemnos.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro