Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021
cutit_.jpg

Un elev din Raciu ameninţat cu cuţitul, pentru bani, în centrul Târgoviştei!

Astăzi, 19 februarie  2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către numitul S.D., de 15 ani, din comuna Raciu, cu privire la faptul că  o persoană necunoscută l-a agresat şi i-a solicitat suma de 10 lei.

 O echipă de cercetare constituită la Poliţiei Municipiului Târgovişte s-a deplasat la faţa locului, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că numitul S.D., în timp ce se deplasa pe „ Bulevardul Unirii” a fost acostat de o persoană necunoscută care  l-a amenintat cu un obiect contondent, solicitându-i suma de 10 lei.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au surprins în flagrant pe numitul P.D., de 30 de ani, din oraşul Pucioasa, suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie de pe  Bulevardul Unirii,  în timp ce încerca prin aceeaşi metodă, să deposedeze de un telefon mobil  o altă persoană.

 Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, poliţiştii  continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media