Un elev din Raciu ameninţat cu cuţitul, pentru bani, în centrul Târgoviştei!

Astăzi, 19 februarie  2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către numitul S.D., de 15 ani, din comuna Raciu, cu privire la faptul că  o persoană necunoscută l-a agresat şi i-a solicitat suma de 10 lei.

 O echipă de cercetare constituită la Poliţiei Municipiului Târgovişte s-a deplasat la faţa locului, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că numitul S.D., în timp ce se deplasa pe „ Bulevardul Unirii” a fost acostat de o persoană necunoscută care  l-a amenintat cu un obiect contondent, solicitându-i suma de 10 lei.

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au surprins în flagrant pe numitul P.D., de 30 de ani, din oraşul Pucioasa, suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie de pe  Bulevardul Unirii,  în timp ce încerca prin aceeaşi metodă, să deposedeze de un telefon mobil  o altă persoană.

 Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, poliţiştii  continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro