Un elev din Raciu ameninţat cu cuţitul, pentru bani, în centrul Târgoviştei!

Astăzi, 19 februarie  2013, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de către numitul S.D., de 15 ani, din comuna Raciu, cu privire la faptul că  o persoană necunoscută l-a agresat şi i-a solicitat suma de 10 lei.

 O echipă de cercetare constituită la Poliţiei Municipiului Târgovişte s-a deplasat la faţa locului, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se faptul că numitul S.D., în timp ce se deplasa pe „ Bulevardul Unirii” a fost acostat de o persoană necunoscută care  l-a amenintat cu un obiect contondent, solicitându-i suma de 10 lei.


Acţionând cu operativitate, poliţiştii au surprins în flagrant pe numitul P.D., de 30 de ani, din oraşul Pucioasa, suspect în cazul infracţiunii de tâlhărie de pe  Bulevardul Unirii,  în timp ce încerca prin aceeaşi metodă, să deposedeze de un telefon mobil  o altă persoană.

 Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, poliţiştii  continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca