Un deținut a stat o zi pe o clădire a Penitenciarului Găești. Vrea să iasă mai repede din penitenciar

UPDATE: În jurul orei 9, deținutul a hotărât să coboare, probabil și obosit după întreaga noapte petrecută pe clădire. Gestul său nu va rămâne fără urmări, urmând să suporte sancțiunile.

Un bărbat încarcerat la Penitenciarul Găești, în regim deschis, s-a urcat pe o clădire din perimetrul penitenciarului pentru a protesta. Bărbatul are 30 de ani și este recidivist. Acesta este nemulțumit pentru că fusese sancționat, conform prevederilor legale, pentru săvârșirea a două abateri disciplinare, dintre care una foarte gravă, precum și din cauza respingerii cererii sale de liberare condiționată.

Conform purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Găești “acest gest s-a realizat pe perioada acordării dreptului la plimbare zilnică și nu a putut fi anticipat”. La fața locului a ajuns și un negociator pentru a discuta cu deținutul. Acesta refuza să coboare, fiind urcat pe clădire de mai bine de 24 de ore. În această dimineață, principala nemulțumire este amânarea liberării sale condiționate și insistă pe schimbarea membrilor comisiei care au propus amânarea cererii sale.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro