Un copil de 15 ani, accidentat în Bucegi, a fost ajutat de salvamontiștii dâmbovițeni

Astazi, 28 Mai 2016, in jurul orei 16:00 am fost solicitati de catre un turist aflat in zona Padina sa intervenim in Lunga Padinei acolo unde un copil suferise un accident.

O echipa formata din patru salvatori montani, asistent si medic din cadrul Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita s-a deplasat de urgenta la fata locului unde a gasit un copil in varsta de 15 ani ce suferise un traumatism la nivelul membrului superior stang.

Dupa un control amanuntit s-a constatat ca este vorba despre o fractura a membrului superior stang , iar medicul echipei a hotarat transportarea victimei la Baza Salvamont Salvaspeo Dambovita pentru imobilizarea membrului afectat, administrarea de oxigen si substante medicamentoase pe cale intravenoasa.

Ajunsi la Baza Salvamont Salvaspeo Dambovita victima a fost stabilizata, iar pentru transportul la cea mai apropiata unitate sanitara a fost solicitat la numarul unic 112, o ambulanta.

Un echipaj SMURD Fieni a ajuns la Baza Salvamont Salvaspeo Dambovita la ora 17:20, victima urmand sa fie transportata la Spitalul de Urgenta Targoviste.

Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita


Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro