Un bărbat a spart geamul unuia dintre noile autobuze din Târgoviște

La data de 26 aprilie a.c., in jurul orei 09:15, politistii din cadrul Poliției Municipiului Targoviste au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca pe bulevardul I.C. Bratianu, o persoana de sex masculin a distrus geamul unui autovehicul.
Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat doi bărbați in vârsta de 27 si 22 de ani, din localitatea Vulcana Pandele. Din cercetari a reieșit faptul ca tânărul in vârsta de 22 de ani, in timp ce se afla pe strada, ar fi oprit un autovehicul in care se aflau călători și ar fi distrus cu un obiect ascuțit-tăietor geamul lateral al mijlocului de transport public.Totodata, acesta ar fi adresat injurii și amenințări la adresa polițiștilor care au intervenit. Barbatul in cauza a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Targoviste, iar ulterior la spital, unde a fost internat la Sectia de Psihiatrie.
De asemenea, politistii au condus la sediul Poliției, pentru audieri și bărbatul in vârsta de 27 de ani.
In urma evenimentului, nu au fost persoane ranite.
In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, fapta prevazuta de art. 253 din Codul Penal, ultraj, fapta prevazuta de art. 257 din Codul Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevazuta de art. 371 din Codul Penal, fiind informat procurorul competent.

IPJ Dâmbovița

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro