Turist maghiar, mușcat de câini ciobănești în zona Dichiu! Omul vroia sa facă poze

Astăzi, 29 iulie a.c., în urma unui apel telefonic jandarmii montani de la Postul Zănoaga, au intervenit pentru sprijinirea unui turist originar din Ungaria, care a fost atacat de mai mulți câini în zona Dichiu.

Turistul, în vârstă de 45 de ani, se plimba prin zona Dichiu cu intenția de a fotografia peisajele, iar la un moment dat, în apropierea unei stâne a fost atacat de trei câini, care l-au mușcat de ambele membre inferioare provocându-i plăgi multiple.

Jandarmii montani au intervenit în zonă, i-au acordat turistului sprijin și l-au transportat în condiții de siguranță până la Cota 1000, de unde acesta a fost preluat de o echipă SMURD de la Fieni și condus la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

1 (1) 2 (1) 3 4

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  112” sau numerele de telefon 0749.034639 /  0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Turist maghiar, mușcat de câini ciobănești în zona Dichiu! Omul vroia sa facă poze

  • 3 august 2015 at 9:41
    Permalink

    Ba salvamontistilor de carton ,sa mergeti cand traznesc oile sa acordati prim ajutor nu cand oamenii au nevoie de voi .De ce nu va califica ba astia veterinari sau actori?Oricum ar fi mai aveti foarte mult de invatat de la altii

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro