Tragedie după tragedie în familia fetei împuşcate de poliţist! Fratele ei a murit acum 2 ani, de cancer! (VIDEO)

Alexandra Elena Pârşa (foto) se zbate acum între viaţă şi moarte la Spitalul Floreasca din Bucureşti, împuşcată în cap de iubitul său, adjunctul şefului de post din I. L. Caragiale. Se pare că, tânăra de 23 de ani este în moarte clinică, iar şansele ei sunt extrem de scăzute. Alexandra era asistent social al primăria din Vlădeni, unde Marius  Cârstea, iubitul ei fusese poliţist mai multă vreme. Relaţia dintre cei doi mergea bine, deşi mama poliţistului era împotriva unei căsătorii. Alexandra este fiica şefului Partidei Romilor din Vlădeni, originea etnică fiind unul dintre motivele pentru care relaţia celor doi nu era văzută cu ochi buni de rudele bărbatului.

Familie Alexandrei este distrusă de durere. Tătăl Alexandrei nu reuşise să-şi revină după o altă tragedie, moartea fiului său, fotbalistul Marian Pârşă, iar acum trece printr-o dramă similară.  Maria Pârşă a fost diagnosticat cu cancer şi s-a stins în februarie 2010. Marian debuta la 18 ani în Divizia B cu Petrolul, iar în sezonul următor marca şapte goluri pentru divizionara secundă. Apoi, campionatul următor, a avut un tur de excepţie, cu eliminarea din Cupă a unor echipe precum Bistriţa, Dinamo sau Timişoara, Pârşă marcând goluri decisive.

În 2006, a plecat la campioana Moldovei, Şeriff Tiraspol, la finalul turului devenind golgheterul ligii, cu 20 de reuşite. A jucat în preliminariile Ligii Campionilor şi era la un pas de a semna un contract în Rusia.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro