După 5 luni de interimat, “KGB-istul” Cristian Stan ales preşedinte al PSD Târgovişte

Conferinţa municipală de alegeri a PSD Târgovişte, ce a avut loc sâmbătă 23 martie, a stabilit prin votul delegaţilor o nouă conducere a organizaţie în frunte cu Cristian Stan. Stan a fost singurul candidat şi a plecat în cursă din postură de preşedinte interimar, numit în luna octombrie în urma autosuspendării lui Victor Sanda.

 

“Am fost ales ieri, 23 martie, preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Târgovişte.
Desigur, primul comentariu la care sunt obligat este acela de a le mulţumi din suflet tuturor colegilor care au crezut şi cred în mine. Sunt mândru că îi am alături şi ei ştiu asta! Dragi prieteni, decizia de a conduce filiala municipală a Partidului Social Democrat presupune asumarea responsabilă şi lucidă a unui demers cu obiectiv impus: avem datoria morală şi obligaţia administrativă să redăm demnitatea municipiului Târgovişte şi târgoviştenilor!  Nu e un moft să oferi oamenilor respectul pe care îl merită. Nu e un moft să le oferi cuviinţă în comportament. Nu e un moft să-i tratezi cu decență. E doar simpla înţelegere a misiunii şi rolului în comunitate. Dacă pricepem asta, (mai) avem o şansă.” şi-a notat  pe pagina de Facebook, Cristian Stan.

 

Stan, poreclit în partid “KGB-istul” a avut o  evoluţie spectaculoasă în formaţiunea la care a care a aderat în urmă cu doar câţiva ani, de la postura de purtător de cuvânt trecând la cea de lider de grup al consilierilor PSD din CLM, ulterior la cea de preşedinte al organizaţie municipale. S-a bucurat, încă de la început, de sprijinul preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro