Toți locotenenții lui Ghenosu sunt liberi! Judecătorii i-au plasat sub control judiciar

Distribuie:

foto: arhiva

Magistrații Judecătoriei Târgoviște nu au aprobat solicitarea procurorului de caz pentru arest preventiv în cazul celor șase persoane reținute de polițiști pe 28 mai sub acuzația comiterii infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020, stabilind măsura controlului judiciar. Între cei șase se aflau patru locotenenți ai clanului, aflați la conducere după arestarea liderului Florin Pârjol, zic Ghenosu. Aceștia sunt cunoscuși sub poreclele de Limbă, Nasu, Fasole și Oaky.

Procurorii au cerut arest preventiv în urma a 10 percheziții domiciliare au avut loc pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa. În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe înscrisuri, telefoane mobile, substanțe susceptibile a fi cannabis, o armă neletală de tip airsoft, 19.700 de lei, 400 de lire și 500 de euro. Totodată, prin activitatea infracțională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 20.000 de euro, a transmis IPJ Dâmbovița.

La activități au participat luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Argeș, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și criminaliști.

Surse judiciare au precizat pentru Gazeta Dâmboviței ca procurorii vor formula recurs împotriva deciziei instanței de plasare sub control judiciar a celor 6.

M. Ionel zis Fasole a transmis publicației un mesaj în care se disociază de gruparea Ghenosu – VEZI AICI

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro