Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022
marin dragnea

Toată primăria Butimanu e în arest! După primar l-au săltat pe vice și alți trei funcționari!

foto – primarul Marin Dragnea

Cazul de delapidare de la primăria Butimanu ia amploare. După ce primarul comunei, Marin Dragnea, contabila, fosta contabilă şi casieriţa Primăriei au fost reţinuţi, pe 27 ianuarie, sub acuzaţiile de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals cu un prejudiciu de peste aproape 1 milion de lei lei, ieri alte patru persoane, printre care și vicele Nicolae Grecu au ajuns în arest preventiv pentru 24 de ore. Toți dețineau funcții în comisiile de implementare a lucrărilor fictive decontate din bani publici. Este vorba de reabilitarea iluminatului public  din comună,  de lucrări de deszăpezire, de ridicare a gunoiului menajer şi de curăţenie în cadrul Primăriei, dar și altele de valori mai mici.

În acest moment primarul Marin Dragnea se află în arest la domiciliu, la fel ca și fosta contabilă şi patronii acuzaţi în acest caz. Actuala contabilă şi casierița sunt cercetate sub control judiciar. 

Cazul de la Butimanu este primul din județ în care faptele de corupție cercetate de procurori vizează atât de multe persoane din cadrul unei administrații publice locale.

VEZI ȘI:FOTO – “GENERALUL” DE LA BUTIMANU, ÎN CĂTUȘE!

 

Distribuie:

3 thoughts on “Toată primăria Butimanu e în arest! După primar l-au săltat pe vice și alți trei funcționari!

  1. altii oamenii nevinovatii au cazut in plasa primarului Dragnea.si au fost arestati .Numai ca cercul se strange,adevarul iese la iveala indiferent de gesturile disperate al smecherului de Gabriel Dragnea si acolitii sai.Degeaba umbla disperat sa plateasca avocatii ptr unii inculpatii, sa cumpare masini la lingai si sa arunce cu banii in stanga_n dreapta TATICA nu poate fii salvat.Au aparut si altii Tradatori cum spun ei care au spus adevarul.Sa speram ca in curind dl.Dragnea inca primar ales cum sustine dinsul se intoarce la bulau,ptr ca arestul de domiciliu este o masura prea blanda la cate familii a nenorocit.

  2. Unde face”arestul” ? La ferma de la Lucianca unde se alimnentau „generalii „din M A I si sefii de la toate structurile cu atributiuni de aplicarea legii ?Acest”general”de carton Dragnea a fist o rusine pentru politie.

  3. Ma intreb si va intreb: oare cand urmeaza si cei din comuna Malu cu Flori, cu abuz în serviciu,, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals ,retrocedari ilegale pe numele defunctilor(adica,la Malu cu Flori,inviau mortii,evident,e de la sine inteles ca numai,dupa ora 12 noaptea si depuneau cereri de retrocedare,pe biroul d-nului secretar al primariei-intr-o primarie moderna,dotata cu fax,telefon,internet,analfabetii devin peste noapte stiutori de carte,mai ales ca primul eveniment necesita cel putin o atitudine de bun-simt,adica sa fie de fata si mass-media nationala cand decedatii treceau,posibil zambitori,pragul unei PRIMARII dotate cu tot ce-i trebuiesi repet: mobilier,telefon,fax,internet si FUNCTIONARI. Este vorba de reabilitarea iluminatului public din comună, de lucrări de deszăpezire, de ridicare a gunoiului menajer şi de curăţenie în cadrul Primăriei.
    Cazul de la Butimanu ,sper sa nu fie unicul caz de coruptie din judet. Sper ,doar sper ,ca celelalte institutii ale statului,reprezentate nu de fantome ci de oameni in carne si oase,sa fie capabile sa isi faca datoria de a incepe o ancheta si in aceasta comuna.

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media