Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022
marin dragnea

FOTO – „Generalul” de la Butimanu, în cătușe!

dragneaPrimarul comunei Butimanu, Marin Dragnea, supranumit „generalul” a fost adus astăzi la Judecătoria Dâmboviţa cu căţuşe la mâini. Primarul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Dâmboviţa. Dragnea este unul dintre cei mai influenţi oamenii din sudul judeţului, reţinerea sa creând o undă de şoc în întreg judeţul. Dragnea  a fost subofiţer în poliţia română, fiind avansat în rezervă la gradul de general.

Dragnea este acuzat, alături de trei funcţionari şi două persoane fizice de abuz în serviciu, delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.  Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012-2014, o femeie ar fi încredinţat fără drept şi în mod repetat 115 804 lei unei alte femei care şi i-ar fi însuşit ilegal. De asemenea, în perioada 2011-2014, o parte dintre persoanele bănuite ar fi efectuat în mod direct plăţi aferente unor cheltuieli, sustragându-se astfel de la verificările privind respectarea limitelor creditelor bugetare deschise şi repartizate, precum şi a destinaţiei acestora. Totodată, ar fi fost efectuate plăţi, în cuantum de 589 157 lei, către doi agenţi economici, pentru lucrări neexecutate sau datorii fictive şi nu au fost aplicate măsuri de executare silită pentru colectarea unor creanţe fiscale, în valoare de 117 923 lei. Prejudiciul cauzat este de 885 550 lei, conform datelor oferite de IPJ.

Marin Dragnea şi patru persoane au fost duse la judecătorie cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile.

Vom reveni cu amănunte

butimanu 3 butimanu 2 butimanu 1

Distribuie:

6 thoughts on “FOTO – „Generalul” de la Butimanu, în cătușe!

 1. dl ciulin…se pare mie ca nu -l cunoasteti pe dl.primar marin dragnea.sau poate din auzite.credeti.-ma pe cuvint nu ati pierdut nimic..sau sunteti unii din langaii primarului care sunt platiti ptr mesaje pozitive.succes in continuare dar din pacate ptr plata trebuie sa asteptati 30 de zile.

  1. Esti cuparat boule sa scrii asta pentru ca nici nu stii care este numele corect al acestui excroc! Sictir nemernicule!

 2. DRAGNEA nu a fost doar subofiter, el prin acte de coruptie la nivelul MAI- IGPR-IPJ Dambovita a fost avansat in cadrul politiei Dambovita pana la gradul de maior iar cand s-au imputit treburile s-a dat la fund” a plecat din politie(s-a pensionat) Dragnea ca politist este produsul coruptiei din MAI Romaniei in complicitate cu IGPR si IPJ Dambovita. Este de notorietate cum Dragnea cannd era in politia romana cum intra in incinta MAI, IGPR si politia Dambovita, toti tremurau de frica si de voie de nevoie il salutau exact ca pe ministrulo de interne, seful IGPR sau seful politiei Dambovita. Avea o mare, mare influenta atat la MAI, IGPR, in politia Dambovita el era mai mult decat eful „resurselor umane” la indicatiile”pretioase’ si la insistentele lui se faceau avansari si incadrari directe in politia Dambovita, la indicatiile lui se sanctionaau cadrele de politie, la indicatiile lui se acordau „primele si gradele” sefii politiei judetene Dambovita nu iesea ” din cuvantul si indicatiile lui” Ceea ce spune „popescu” este adevarat. Tache actualul sef al IPJ Giurgiu este creatia lui Dragnea. Tache a fost incadrat in politia romana direct, fara sa aibe o zi de scoala de politie, dupa ce a fost primar la Cornesti?Dambovita, unde Dragnea a lucrat ca subofiter prin „aranjamentele de cadre” ale lui Dragnea. Dupa ce a fost fost incadrat Tache el a avansat rapid tot prin sprijinul lui Dragnea si acolitii acestuia(Fatuloiu si alti fosti sefi ai IPJ Dambovita. IGPR si MAI) Tache nu este singurul politist care este produsul lui Dragnea prin acte de coruptie sunt multi alti politisti care au fost in acest fel angajati in MAI prin acte de coruptie savarsite de Dragnea cu acolitii lui. Dragnea pana in ’89 a fost activist de partid la Butimanu se ocupa cu propagnda comunista in cadrul primariei. Tot pana in revolutie el flutura o legitimatie si o arata la diferite persoane chiar si politisti in care aparea ca securist cu gradul de maior de securitate. Aceste lucruri sunt de notorietate si le cunosc si politistii care au lucrat in perioada respectiva la postul de politie Butimanu si toti cetateni din zona. Avansarea lui Dragnea la gradele mari de ofiter al IPJ Dambovita s-a facut si cu stirea si acordul „sefului de cadre „de la IPJ Dambovita, sefi de cadre care toti au fost si sunt securisti. Ultimul sef de cadre a tertminat scoala de securitate in ’90 iar el a fost avansat la exceptional d emulte ori tot prin „pilele” puse de Dragnea la MAI si IGPR. Toate aceste aspecte serviciile speciale din Rommania ar trebuii sa le investigheze si sa ia masurile legale.
  In timp ce unele „beizadele” erau incadrate direct in politie si li se acordau grade peste grade la exceptional alti politisti scoliti cu adevarat si cu rezultateexceptionale in munca de politie erau „tinuti pe loc” in avansari sau erau sanctionati disciplinar pentru a nu mai putea avansa si ocupa locurile „rezervate” de acesti comunisti invocati „beizadelelor” incadrate de ei prin coruptie in IPJ Dambovita si in alte structuri ale politiei.

 3. CUM a ajuns in politie?
  CUM a ajuns general?
  Sa se faca ancheta si sa raspunda toti care l-au ajutat(primit in politie si avansat pe banda rulanta).
  DE VERIFICAT SI SEFUL I.P.J. GIURGIU,cms. sef TACHE VASILE care la fel a ajuns in politie cu ajutorul lui Dragnea. Daca ii cititii CV-ul vedeti ce pregatire de specialitate are, iar intr-un an a ocupat trei functii(sef de subunitate,sef serviciu si sef anticoruptie).

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media