Tineri bucureșteni, rătăciți pe munte, salvați de jandarmi

    Sâmbătă, 31 octombrie a.c., în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Peșetra împreună cu salvamontiştii, au intervenit în zona Canionul Horoabelor din Masivul Montan Bucegi pentru a acorda sprijin unor tineri care s-au rătăcit pe un traseu montan.

Cei doi turiști din Municipiul București, se deplasau pe traseul montan Padina-Canionul Horoabelor,  iar la întoarcere, din cauza lăsării întunericului şi a condiţiilor meteorologice nefavorabile (ceaţă) au rătăcit traseul şi au cerut ajutorul jandarmilor montani.

În urma intervenţiei salvatorilor montani, turiştii bucureşteni au fost sprijiniţi şi conduşi în condiţii de siguranţă până la Padina, de unde s-au deplasat spre domiciliu.

***

VID-20151017-1 001

VID-20151017-1 001

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  „112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639  pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Tineri bucureșteni, rătăciți pe munte, salvați de jandarmi

  • 2 noiembrie 2015 at 12:28
    Permalink

    Asta-i o mizerie ordinara. Daca ar avea onoare, jandarmii ar trebui sa spuna unde erau sambata seara cand salvatorii montani scoteau pe cei doi turisti din canionul Horoabe.
    Josnica atitudinea lor, sa-ti adjudeci niste actiuni la care sti sigur ca nu ai fost.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro