Tineri bucureșteni, rătăciți pe munte, salvați de jandarmi

    Sâmbătă, 31 octombrie a.c., în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii din cadrul Postului Ordine Publică Montan Peșetra împreună cu salvamontiştii, au intervenit în zona Canionul Horoabelor din Masivul Montan Bucegi pentru a acorda sprijin unor tineri care s-au rătăcit pe un traseu montan.

Cei doi turiști din Municipiul București, se deplasau pe traseul montan Padina-Canionul Horoabelor,  iar la întoarcere, din cauza lăsării întunericului şi a condiţiilor meteorologice nefavorabile (ceaţă) au rătăcit traseul şi au cerut ajutorul jandarmilor montani.

În urma intervenţiei salvatorilor montani, turiştii bucureşteni au fost sprijiniţi şi conduşi în condiţii de siguranţă până la Padina, de unde s-au deplasat spre domiciliu.

***

VID-20151017-1 001

VID-20151017-1 001

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă  „112” sau numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639  pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Tineri bucureșteni, rătăciți pe munte, salvați de jandarmi

  • 2 noiembrie 2015 at 12:28
    Permalink

    Asta-i o mizerie ordinara. Daca ar avea onoare, jandarmii ar trebui sa spuna unde erau sambata seara cand salvatorii montani scoteau pe cei doi turisti din canionul Horoabe.
    Josnica atitudinea lor, sa-ti adjudeci niste actiuni la care sti sigur ca nu ai fost.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro