TABLETA DE LUNI – Ionuț CRISTACHE – UN OM PRIMITIV DIN MOLDOVA

Distribuie:

Individul acesta din Moldova, intelectual din cartierul Cantemir, a fost până de curând secretar de stat la Ministerul Educației. Eu, profesor de peste 36 de ani în învățământul românesc, declar cu greață că mi-e silă să-i pomenesc aici numele…

Să vedeți cum se prezintă:  Despre mine – Născut și crescut în Iași din 21 februarie 1961, în cartierul Cantemir; studii în Iași la Școala nr. 23 „Titu Maiorescu”, Liceu „Emil Racoviță”, Universitatea Al.I. Cuza – Facultatea de Fizică. De-a lungul timpului am muncit în județul Iasi, la Liceul Răducăneni, Liceul Miroslava, Liceul de Chimie Iași, Colegiul Național și Liceul Garabete Ibrăileanu, predând fizica, în producție la RETROM și REMAR Pașcani și în presă la Radio Iași, Opinia, Independentul, Evenimentul, Ziua de Iași și Bună Ziua Iași. Din mai 2009, Președinte al Filialei Județeane Iași a Partidului Conservator…

Inteligența, ca și limpezimea ortografică îi aparțin… Cum să nu citești cu amărăciune întrebarea tristă a unui jurnalist: Ce creatură a adus Ponta în Ministerul Educației! Secretarul de stat Vasile Salaru a făcut o declarație de boschetar drogat: „Elevele din România ar trebui să se ghideze după dictonul <<Pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții!>>”.
Ca tată de două eleve (clasele a XII-a și a VIII-a), îi spun acestui Salaru doar atât: băi, porcule, dacă te prind, îți mut capu-n față, gâtu-n spate, să leșine Plagiatorul care a făcut dintr-un cretin, demnitar!

Aveți dreptate, domnule Grigore Cartianu…  Secretarul de stat de la „educație” care le-a recomandat fetelor „pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii!” si-a dat demisia. Și? Morala lui s-a spălat puțin în zoaiele unei conștiințe de mahala? De altfel, individul conservator din fosta tabără a domnului Voiculescu ( ușor plecat la rece)  e autorul unei alte cugetări de „fundul curții”:  „Îmi cer scuze dacă nu m-am făcut înţeles, dar cred că un băiat, când are de braţ o fată, cel puţin, aşa e la mine, în zona Moldovei, nu cred că îl interesează dacă fata ştie educaţie rutieră, ci dacă ştie să meargă frumos, ca o doamnă.”

Dacă individul, care a demisionat între timp, se mută la mine la liceu? Am un scaun șontorog în cancelarie, stai, bre, domn ministru, pe el?

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro