TÂRGOVIŞTE: Zeci de apometre furate din microraionul 6. Cine-i potoleşte pe hoţi?

 

Furturile au avut loc în ultimele nopţi, fenomenul luând amploare ieri. Hoţii au fost totuşi boieri: au închis apa înainte să fure apometrele. Locatarii blocurilor rămase fără apă spun că hoţii şi-au tot făcut de cap prin zonă. Oamenii sunt nevoiţi acum să cumpere apometre noi şi să solicitare racordarea la sistemul de alimentare cu apă, lucruri care le vor scoate destui bani din buzunar. Până atunci sunt obligaţi să apeleze la mila vecinilor care nu au fost, încă, prădaţi de hoţi.  Poliţia dâmboviţeană spune că va suplimenta efectivele în zonă, dar pentru păgubiţi e un pic cam târziu.

http://www.youtube.com/watch?

Ulterior publicării acestei știri, Compania de Apă Dâmbovița a trimis un comunicat de presă

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a fost sesizată că în nopţile de 20-21 şi 21-22 aprilie 2013, pe mai multe scări de bloc din municipiul Târgovişte a fost semnalată o acţiune de furt masiv al apometrelor repartitoare, amplasate pe casa scării. Acest fenomen este fără precedent, cu atât mai mult cu cât numărul apometrelor sustrase este foarte mare, astfel:

–         Bloc 41, str. Avram Iancu, 5 contoare;

–         Bloc 19B, str. Vasile Voiculescu, 3 contoare;

–         Bloc 22B, str. dr. Oprescu Dumitru, 1 contor;

–         Bloc 78F, str. Gheorghe Marinescu, 20 contoare(toate);

–         Bloc 78E, str. Gheorghe Marinescu, 3 contoare;

–         Bloc 80B, str. Gheorghe Marinescu, 3 contoare;

–         Bloc 14, str. dr. Oprescu Dumitru, 6 contoare;

–         Bloc 35E, sc.B, str. Vlad Ţepeş, 20 contoare(toate);

–         Bloc 16, sc. A şi D, str. Ionel Fernic, nu avem situaţia exactă a contoarelor furate;

Atragem atenţia Asociaţiilor de Proprietari şi a tuturor locuitorilor municipiului Târgovişte să-şi ia toate măsurile de precauţie, în aşa fel încât aceste furturi să poată fi evitate. Totodată, pentru viitoarele lucrări de montare de apometre pe casa scărilor, rugăm asociaţiile să nu accepte din partea firmelor care execută astfel de lucrări decât contoare noi, cu buletine de verificare metrologică. Rugăm, în acelaşi timp, organele abilitate să ia măsurile legale ce se impun pentru a preveni pe viitor, asemenea evenimente.

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa va fi la dispoziţia tuturor celor afectaţi de sustragerea contoarelor, pentru ca aceştia să beneficieze în timpul cel mai scurt de reluarea serviciilor de furnizare a apei potabile.

Director General

ing. Radu Vasilescu


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro