TÂRGOVIȘTE: Un bărbat și-a aruncat toată mobila pe fereastră. Își amenință și terorizează vecinii (VIDEO)

Locatarii unui bloc de pe strada Avram Iancu din micro-cartierul 9 al municipiului sunt pur și simplu terorizați de acțiunile unor vecini. Fără respect pentru coabitarea în comun, dar și fără frică de autorități, aceștia se poartă ca niște stăpâni ai blocului, pe care ar fi montat și niște camere de supraveghere, spun locatarii. Acestea îi ajută să observe din timp intervențiile autorităților, la sesizările celor care nu le mai suportă comportamentul.

Astăzi, un bărbat a aruncat toată mobila, dar și o parte dintre electrocasnice (printre care și o mașină de spălat), pe fereastră, de la etajul 4. Imaginile filmate arată bucățile de mobilier, geamuri și alte obiecte zburând pe geam. Se aude și cum bărbatul rupe obiectele de mobilier, în apartament, pentru a le putea arunca pe geam.

Cel care a filmat ne-a spus că la fața locului ar fi venit un echipaj de la Polițai Locală, dar că nu s-ar fi luat nici o măsură. Mai mult a fost amenințat cu moartea de către cel care a aruncat obiectele, după ce a făcut imaginile publice. “După, interacțiunea pe care “ vecinii “ au avut-o cu angajați din cadrul Instituției Poliția Locală a Municipiului Târgoviște au început să amenințe vecinii din zonă, să formuleze enunțuri greu de reprodus scriptic la propria-mi entitate fizică, la faptul că, citez:” nici cuțitul ascuțit proaspăt nu lasă urme “  sau “ două sute lu’ Cumătru’ si ficatul e jos” , ori enunț prin care eram “ informați “ în exclusivitate: ”vă cumpăr pe toți, vă dau la cioc si vă bag la ortopedie pe Dealu’ Mare“, “Viața voastră nu e scumpă, relațiile noastre sunt sus de tot” a povestit acesta.

Bărbatul spune că va depune plângeri la absolut toate structurile central ale autorităților competente pentru ca blocul să își recapete liniștea. În imobil locuiesc și multe persoane în vârstă care se tem să-i înfrunte pe cei cu  comportament antisocial, mai ales că aceștia îi amenință și șicanează pe cei care le atrag atenția asupra normelor de conduită. Cel care a  filmat spune că aceștia s-au întors recent din străinătate și că vor să se impună prin violență în fața vecinilor.

Bărbatul acuzat că ar fi aruncat obiectele pe geam și ar fi adresat amenințări. 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro