TÂRGOVIȘTE : TU FEST, 20 – 22 mai, două nopți de party intens

Distribuie:

Vara aceasta REaducem Targovistea in discutie prin REdescoperiri, REfolosiri, REmixuri, arta urbana si o petrecere pe masura!

Targoviste Undergorund si Asociatia Studentilor din Targoviste va invita pe 20 – 22 mai la TU FEST – un weekend in care zilele de relaxare si socializare se vor combina cu 2 nopti de party intens, intr-o oaza de verdeata, chiar in inima orasului Targoviste – Curtea Scriitorilor, Str. Justitiei, 7B, fost Muzeu al Scriitorilor.

Data si locul de desfasurare nu au fost intamplator alese, caci 20 mai este si Noaptea Muzeelor, iar curtea proaspat inverzita a fostului Muzeu al Scriitorilor (o casa cu valoare istorica si arhitecturala ce merita vazuta) devenind astfel odata cu intregul eveniment, o evadare din cotidian intr-un loc de convergenta a istoriei (Targovistea este un muzeu in aer liber) cu prezentul. Contrastul este prezent si il poti simti in tot: de la muzica, atmosfera, pana la locatia in sine – desi te afli intr-o oaza de verdeata, inconjurat de muzica si arta, te afli, in continuare, in centrul orasului.  It’s all about the REmix!

Aer liber, muzica asigurata de artisti alesi pe spranceana, din Romania, cat si de paste hotare, o gradina unde-ti poti intalni prietenii scotocind printre lucrurile expuse spre vanzare, savurandu-ti micul dejun prelungit ca de weekend (pentru ca in weekend micul dejun devine pranz si pranzul devine cina), vizionand un film sau rasfoind o carte, totul intr-o atmosfera ce iti permite sa te lasi purtat de vibe, de arta, sa iti creezi propriul univers pentru 2 zile.

Inceputul va fi unul minimal, construit vineri, de la ora 20:00, impreuna cu 10 Dj :

Radu Mirica

Loxique

Dinu Ivan

Radu Andrei

Sacke

Aspot

Mihai Daniel < – > Caracter:e

SylaRolf

Andrei Maa

Core

Sambata, carouselul muzical va continua de la ora 16:00cu

CEDRY2K

STRES

DRAGOS MIRON

EUFONIC

STRIPES

JIANU

CHRONIC

AMER1KNU

BRBK

ZODIAC

SUPAR TRIL

Vibrează cu muzica noaptea, iar pe timp de zi în fiecare colţ al gradinii te așteaptă spații interactive – graffiti live, cinema in aer liber, coltul pentru citit si alte surprize.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE : TU FEST, 20 – 22 mai, două nopți de party intens

  • 19 mai 2016 at 9:40
    Permalink

    de ce nu spuneti nimic si despre uriasul pret de intrare de 30 de lei in conditiile in care asa numitul festival se adreseaza unui segment de varsta care nu cred ca va fi dispus sa achite aceasta suma. promovati arta pe preturi de intrari de centru vechi? muie futu-va rasa-n gura de milogi.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro