TÂRGOVIȘTE: Tânăr tâlhărit în plină stradă! Agresorii erau de o vârstă cu el

Ieri, 16 iulie, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au probat activitatea infracțională a doi tineri, de 19 și 21 ani, ambii din localitate,  bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 17 iulie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina acestora s-a reținut că, la data de 15 iulie a.c., în timp ce se deplasau pe o stradă din Târgoviște, bănuiții i-ar fi sustras 650 de lei unui tânăr de 21 de ani, prin amenințare cu acte de violență.

 

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă: 

Atunci când vă deplasaţi  prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor. Când vorbiţi la telefonul mobil pe stradă, manifestaţi atenţie la persoanele din jurul dumneavoastră şi observaţi-le reacţia. Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere. Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat Poliţia la 112.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “TÂRGOVIȘTE: Tânăr tâlhărit în plină stradă! Agresorii erau de o vârstă cu el

  • 17 iulie 2018 at 21:57
    Permalink

    Niște animale. Merită pușcărie multă!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro