TÂRGOVIȘTE: Protest spontan al taximetriștilor, după ce stația de la PAVCOM a fost deființată peste noapte

Taximetriștii care au venit de dimineață la serviciu, în stația de la Pavcom, au găsit un semn cu parcarea interzisă. Stația fusese mutată în parcarea din spatele pieței, unde a apărut un semn care spune că acolo pot staționa 10 taxiuri. Stația, însă, blochează parcarea din zonă, pe care o folosesc atât piețarii, cât și clienții. Șoferii  spun că Primăria Târgovişte a decis desființarea peste noapte, mutarea fiind supravegheată de demisionarul consilier al primarului, Adrian Baicu. În privința motivelor, șoferii spun că anumiți en-gross-işti, cu influență, s-au arătat deranjați de taximetriști.

În Târgoviște, funcționează 4 dispecerate taxi. Nici unul nu a știut de modificări, nefiind nici consultat, nici notificat. Reprezentanții dispeceratelor spun că mutarea îi dezavantajează pe taximetriști, nu numai datorită faptului că este ascunsă de ochii clienților, ci și pentru că se află la câteva sute de metri de stația taxi de la gară.

Primăria Târgoviște a emis 400 de autorizații de taximetrie, în condițiile în care sunt amenajate doar 150 de locuri de parcare. Unele sunt inutile, precum cele din Prepeleac și Aleea Mănăstirii, pentru că taximetriștii nu staționează în aceste zone.

targoviste-protest-taximetristi-1 targoviste-protest-taximetristi-2 targoviste-protest-taximetristi-3 targoviste-protest-taximetristi-5 targoviste-protest-taximetristi-6

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Protest spontan al taximetriștilor, după ce stația de la PAVCOM a fost deființată peste noapte

 • 6 octombrie 2016 at 20:44
  Permalink

  Văleu, ăia sunt taximetriști? Am crezut că e un miting al interlopilor in zonă… Abia aștept să vină Uber!

  Reply
 • 6 octombrie 2016 at 18:03
  Permalink

  Saracutii taximetristi, dar de ce nu se supara intre ei cand parcheaza masina, in zona statiei desfiintate, la 1(un) METRU distanta fata de bordura si mai stationeaza si cu usa deschisa. Nu mai vorbesc de manevrele lor, ca de, ” Ei e soferi”, sau de faptul ca intr-o statie de 10 taximetre gasesti 20, de multe ori parcati in paralel cate 2 sau perpendicular pe bordura. Nu sunt nici pietar nici angrosist, sunt doar un sofer care trece zilnic prin zona aceea..

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro