TÂRGOVIȘTE: Polițiștii au confiscat mii de flori și mărțișoare în Piața 1 Mai și Piața Tricolorului

BULETIN INFORMATIV IPJ Dâmbovița

 

 • În urma unei acțiuni organizate de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice pe linia verificării legalității actelor de comerț, au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 12.500 de lei. De asemenea, au fost confiscate flori, aranjamente florale, mărțișoare și alte articole pentru care nu existau documente justificative de proveniență. 

La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat controale pentru verificarea legalității activităților de comerț, desfășurate de agenții economici din Piața Tricolorului și din Piața 1 Mai, ambele din Târgoviște.

Au fost verificați 37 de agenți economici, persoane fizice și juridice, iar pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 12.500 de lei.

Din totalul amenzilor, 23 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

Totodată, au fost confiscate 457 de flori și aranjamente florale, 795 de mărțișoare, 10 lumânări decorative și 10 borcane cu miere, bunuri pentru care nu existau documente justificative de proveniență.

 

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Polițiștii au confiscat mii de flori și mărțișoare în Piața 1 Mai și Piața Tricolorului

 • 1 martie 2019 at 19:21
  Permalink

  Captura importanta! Felicitari!

  Reply
 • 1 martie 2019 at 14:27
  Permalink

  Să aibă astăzi ce să împartă la șoferițe !😂😂😂

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro