TÂRGOVIȘTE: Poliția locală își apără mascații! Aceștia, însă, vor fi cercetați de poliția județeană

Distribuie:

Scandal aseară în Târgoviște, după una din intervențiile grupei de mascați ai Poliției Locale Târgoviște.

CITEȘTE și: VIDEO: “CĂTUŞE! LUAŢI-L ŞI PE ĂSTA!” MASCAŢII POLIŢIEI LOCALE DIN TÂRGOVIŞTE, ACUZAŢI DE ABUZ

Tinerii în cauză au depus plângeri penale pentru abuz în serviciu și distrugere. unul dintre tineri susține că i-ar fi fost distrus telefonul mobil în timpul intervenției. IPJ Dâmbovița a  deschis un dosar în care face cercetări.

Poliția locală, însă, spune că mascații au respectat procedura și că tinerii consumau băuturi alcoolice într-un parc:

Aseară, în jurul orei 20.30, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Târgoviște aflați în serviciul de patrulare în Microraionul II au identificat un grup de șapte tineri în parcul pentru copii Princhindel, situat pe strada Prutului. Tinerii consumau băuturi alcoolice în spațiul de joacă pentru copii, întrucât aveau în fața lor o ladă plină cu sticle de bere.

Polițiștii locali sesizându-se din oficiu cu privire la faptul că sunt încălcate prevederile Legii 61/1991, referitoare la consumul de alcool în alte locuri decât cele autorizate prin lege, după ce s-au prezentat și identificat, le-au solicitat tinerilor aflați la fața locului să se legitimeze. Aceștia au refuzat, după care, trei dintre ei au început să folosească un limbaj agresiv, aducând injurii și amenințări verbale echipei Poliției Locale Târgoviște.

Cei trei tineri au fost identificați și sancționați conform Legii 61/1991, Art.2, pct. 1, cu amendă contravențională în valoare totală de 900 lei ( o amendă de 500 lei și două amenzi a câte 200 lei fiecare).

Cu ocazia intervenției efectuate, au fost executate filmări video de către membrii echipei de polițiști locali din care reiese clar că, aceștia nu și-au depășit atribuțiunile de serviciu, nu au folosit forța sau mijloacele din dotare și nici nu au agresat fizic sau verbal niciuna dintre persoanele implicate, se arată într-un comunicat de presă. 

În acest context, este de interes și pentru pensionarii care mai trag și o dușcă de alcool prin parcurile orașului la o tablă, că s-ar putea să-i ia mascații, încătușați, cu duba.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro