VIDEO: “Cătuşe! Luaţi-l şi pe ăsta!” Mascaţii Poliţiei Locale din Târgovişte, acuzaţi de abuz

Un nou scandal în cadrul Poliţiei Locale Târgovişte. Câţiva târgovişteni îi acuză pe membrii grupei de intervenţie a poliţiei locale de abuz, după ce tinerii ar fi fost ridicaţi aseară de către aceştia, spun ei, fără motiv. Unul dintre tineri a filmat o parte din incident cu telefonul mobil şi a făcut publice imaginile. În înregistrare se vede atitudinea mascaţilor de la poliţia locală, care îi cer acestuia datele şi vor să-l ia la sediu, doar pentru că tânărul încerca să intervină în favoarea prietenului său. În înregistrări tânărul nu este agresiv şi este de acord să fie legitimat şi să dea date Poliţiei, chiar dacă insistă asupra faptului că este nevinovat şi vrea să ştie de ce este acuzat.

În ultima vreme, în întreaga ţară, grupurile de intervenţie, adică mascaţii poliţiilor locale, au intrat în tot felul de scandaluri datorită agresivităţii nejustificate, în multe dintre cazuri. Sunt tot mai multe multe voci împotriva acestor grupe de intervenţie, considerându-se că prezenţa lor nu este necesară atâta timp cât există poliţie specializată în ordine publică şi echipaje ale Jandarmeriei pentru ordine publică.

Amintim şi că poliţiile locale nu sunt subordonate Ministerului Adinistraţiei şi Internelor, fiind structuri ce ţin de primăriile locale.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”CsBBzZ6BD8M”]

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “VIDEO: “Cătuşe! Luaţi-l şi pe ăsta!” Mascaţii Poliţiei Locale din Târgovişte, acuzaţi de abuz

 • 16 mai 2015 at 15:27
  Permalink

  panarama de imberb care bea bere cu lada intr-un parc pentru copii si apoi urina in strada – cica la final-sa moara familia lui ca face bahaus; pai sa-ti moara prostule sa ai unde sa te betivesti ce prietenii aia ai tai la fel de teribilisti si imerbi;nu mai vorbim de limaj si lipsa celor 7 ani de acasa;
  niste panarame cu ochi saracii tineri abuzati;

  Reply
 • 16 mai 2015 at 2:04
  Permalink

  Adevarul e ca toti cei care sunt arestati sau care ajung prin puscarii sunt “nevinovati” intodeauna ajung acolo “din vina altcuiva”,personal pe mine in 27 de ani nu m-a “ridicat” nici un om al legii pe strada si nici macar sa ma legitimez nu mi-a fost cerut.In fiecare tara exista legi pe care cetatenii sunt obligati sa le respecte,pentru cine se considera in afara lor sunt consecinte. Arestarile se fac cu un motiv si acest lucru nu se numeste abuz,ci doar dreptate,lege si ordine!

  Reply
 • 15 mai 2015 at 13:46
  Permalink

  I se subtiase de tot vocea cand l-au dus la duba.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro