Târgovişte: Festivalul ,,Lumea copiilor”, eveniment organizat pentru copiii cu sindromul Down şi autism

Luni, 21 martie, între orele 9,00 – 14,00, la Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte, va avea loc Festivalul ,,Lumea copiilor”, festival organizat în scop caritabil, aflat la prima ediție. Organizatori sunt Grădiniţa PP Nr.3 Târgovişte, cu structura arondată Grădinița PN Carmen Sylva, şi Școala Gimnazială Coresi, Târgoviște.

Concursul constă în diferite tipuri de divertisment: dans, muzică, recitări, obiecte handmade ce vor fi puse în vânzare  (în scop caritabil), la care vor participa copii de la diferite unități de învățământ, coordonați de un cadru didactic de la unitatea de proveniență.

 Scopul Festivalului este promovarea şi sprijinirea serviciilor psihosociale din cadrul Centrului de Zi pentru Copii cu Autism și Sindrom Down Sfânta Maria, ce reprezintă drepturile şi interesele legitime ale copiilor diagnosticaţi cu sindromul Down sau autism, precum şi acordarea de servicii sociale de îngrijire, supraveghere, instruire şi educare a acestora.

Centrului de Zi pentru Copii cu Autism și Sindrom Down Sfânta Maria are şi un cont CIF: 4344406, RO28TREZ24A681100200103X, deschis la Trezoreria Târgovişte, unde puteți contribui cu orice sumă.


Festivalul îşi mai propune :

–  Sensibilizarea copiilor faţă de problemele de sănătate ale unor colegi de clasă;

–  Identificarea de talente artistice în rândul preşcolarilor și școlarilor;

– Dezvoltarea competenţelor şi abilităţilor artistice ale preşcolarilor și ale școlarilor;

–  Asigurarea unui climat de bună dispoziţie şi a unui cadru propice într-o lume în care conştientizarea diversităţii apare ca o provocare.

Parteneri sunt: Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Consiliul Local Târgovişte, SNAC, Centrul „ EUROPE  DIRECT ” Târgovişte, Biblioteca Judeţeană „ I.H.Rădulescu ” Dâmboviţa ”, Direcția de Asistență Socială, Dâmbovița.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca