TÂRGOVIȘTE: Condiții de ghetou într-o sală de reexaminare auto aparținând Poliției Rutiere Dâmbovițene

Imagini șocante din sala de reexaminare auto a Serviciului Rutier dâmbovițean. Un bucureștean care a fost nevoit să susțină reexaminarea a filmat și fotografiat sala în care a susținut examenul scris alături de alți șoferi. Bărbatul spune că a fost șocat și că prima dată a crezut că este o glumă. Doar că ofițerul examinator i-a dat voie, după examen, să filmeze. Pare că polițiștii au prins curaj după ce șeful lor, Răducu Rizea, le-a recomandat “să se trezească”, chiar dacă nu s-au trezit în sensul dorit de acesta și anume hăiturea jurnaliștilor în trafic. Dimpotrivă, și polițiștii s-au săturat să fie bătaia de joc a superiorilor, fiind nevoiți să îndure zilnic, alături de candidați, condițiile din sala de examinare: ferestre și pereți sparți, tavan în pericol de prăbușire, bănci rupte, dușumea putrezită.

Bărbatul care  a pus imaginile la dizpoziția presei spune că ofițerii ar fi povestit că în ghetoul respectiv, cu pretenție de sediu al Poliției Rutiere, se țin și ședințe. În plus, unii dintre polițiști și-ar fi renovat singuri birourile care aveau podele de lut. Cel mai probabil, în interiorul serviciului, va urma o anchetă pentru descoperirea celor care s-au trezit și au  scos adevărul la lumină și nicidecum o analiză pertinentă pentru rezolvarea situației. Gazeta Dâmboviței va transmite Ministerului de Interne imaginile puse la dispoziție și va solicita un punct de vedere.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Condiții de ghetou într-o sală de reexaminare auto aparținând Poliției Rutiere Dâmbovițene

 • 25 octombrie 2018 at 21:47
  Permalink

  Da??? Pai veniti la Moreni la liceul 1 sala de sport gym fit, sa vedeti conditii si mai si platesti 90 lei pentru bolile de la toalete si dusuri. De cum ploua in sala, mucegai, mocheta imbibata cu apa de la ploia care intra prin tavan si facut sport cu incaltamintea de sala, aparatele nu se curata cu lunile si de unde te poti imbolnavi. Reclamatii facute la sanepid si??? Tot aceleasi conditii infecte, deci despre ce vorbim?

  Reply
 • 25 octombrie 2018 at 19:59
  Permalink

  Să-i dea amendă lu’ ăla care a filmat, că nu avea voie să intre cu aparate de filmat într-o instituție gen poliție!!! și asta e realitatea…m.a.i e sărac!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro