Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

TÂRGOVIȘTE: Bărbat tâlhărit în scara unui bloc. Făptașul a fost reținut

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 64 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras 950 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit, un bărbat de 38 de ani. Acesta este bănuit că, la data de 16 octombrie a.c., în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Târgoviște, ar fi sustras prin întrebuințarea de acte de violență, 950 de lei de la persoana vătămată.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar pe parcursul zilei de ieri, 19 octombrie, a fost prezentat Judecătoriei Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Pentru a nu deveni victima unei tâlhării, poliţia dâmboviţeană vă recomandă:

Atunci când vă deplasaţi  prin zone aglomerate sau mai puţin tranzitate, nu vă expuneţi la vedere bijuteriile, telefonul mobil şi manifestaţi atenţie sporită asupra poşetelor, genţilor şi portmoneelor.

Dacă se încearcă smulgerea bunurilor personale, acţionaţi prompt şi alertaţi persoanele din imediata apropiere.

Opuneţi rezistenţă numai dacă integritatea dumneavoastră fizică nu este pusă în pericol. În caz contrar, renunţaţi la obiectele pretinse de agresor şi anunţaţi imediat Poliţia la 112.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media