Tânărul violat de un bărbat, în Târgoviște, are probleme de sănătate

Violul surprins de polițiștii locali târgovișteni i-a șocat și pe anchetatori. Totul a avut loc în timpul manifestărilor de ziua municipiului. Victima este un tânăr de 19 ani (foto sus), din Mănești, care suferă de o formă de retard mintal. Acesta venise, singur, la unul din concertele organizate în Târgoviște, dar nu cunoștea orașul și se orienta cu greu. Atunci a fost abordat de un cioban de 28 de ani din Văcărești. Victima spune că acesta s-a oferit să îl ajute să ajungă la autogară: “A zis că știe unde să mă ducă. M-a dus în altă parte. Am țipat“, povestește băiatul. Ciobanul l-a dus pe gangul din zona Serviciului de Taxe și impozite, unde,

Violatorul

Violatorul

sub amenințare, l-a obligat la raporturi sexuale orale și anale. Patrula poliției locale a auzit țipetele victimei și i-a sărit în ajutor.

Violatorul și-a recunoscut fapta, dar spune că nu este homosexual și este prima dată când întreține raporturi sexuale cu un bărbat: “Am fost curios. I-am dat m… Nu l-am amenințat” a declarat presei. Polițiștii au propus arest preventiv în cazul bărbatului, care ar putea să stea ani buni după gratii.

Gangul pe care a avut loc violul.

Gangul pe care a avut loc violul.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro