DÂMBOVIȚA: Funcționarii, instruiți cum să cheltuie legal banul public

Agenția Națională pentru Achiziții Publice în colaborare cu reprezentanții instituțiilor prefectului din țară organizează în lunile septembrie și octombrie o serie de întâlniri regionale cu tema “Sprijin pentru autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în domeniul achizițiilor publice”, dedicate personalului de la nivelul autorităților contractante care răspunde de derularea procedurilor de achiziții publice.
Reuniunile regionale se vor desfășura în următoarele orașe: Suceava, Târgoviște, Craiova, Timișoara, Sibiu, Tulcea, Cluj Napoca și București.
Prima întâlnire este programată pentru data de 5 septembrie la Suceava, la sediul Universității Ştefan cel Mare, sala “Joseph Schmidt”, începând cu ora 11.00.
Următoarele evenimente vor avea loc pe 15 septembrie la Târgovişte (unde sunt invitați toți reprezentanții administrației publice locale pentru județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman), iar pe 16 septembrie la Craiova (pentru județele Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți).
Reamintim că au trecut trei luni de la intrarea în vigoarea a noului pachet legislativ în materie de achiziții publice. În acest context, instituția noastră doreşte, prin organizarea acestor întâlniri cu caracter interactiv, să identifice dificultățile întâmpinate de autoritățile contractante în aplicarea noii legislații în materie de achiziții publice.
Considerăm că transparența și dialogul cu partenerii și factorii interesați vor asigura întelegerea și aplicarea corectă a noii legislații în domeniul achizițiilor publice.

Biroul de presă al ANAP
2 Septembrie 2016


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro