“Suveranul născut viu” a petrecut noaptea în arest. Bărbatul crede că pământul este plat, iar printre oameni trăiesc clone

Bărbatul de 47 de ani care a fost, ieri, scos cu forță dintr-un autoturism, în care se baricadase refuzând legitimarea, după ce a fost prins conducând fără permis. Bărbatul se consideră “suveran născut viu”, refuză să recunoască autoritatea statului, refuză actele de identitate și este adeptul a tot felul de conspirații printre care aceea că pământul este plat, că soarele se învârte în jurul pământului și că printre oamenii sunt trimise clone pentru a-i controla. Are un cont de youtube, la care sunt abonate câteva sute de persoane,  în care vorbește ore întregi despre aceste conspirații. În plus, îi învață pe oameni cum să devină “suverani”.

Bărbatul a mai fost prins conducând fără drept în 9 județe, dar cumva, a scăpat. La Târgoviște, însă, polițiștii au intervenit conform legii după refuzul legitimării.

 La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național 72A, pe raza localității Priseaca, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din municipiul București. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat ca șoferul figurează în bazele de date ale Poliției Române  ca având permisul de conducere anulat.

 La solicitarea polițiștilor de a-i însoți la sediul Poliției pentru efectuarea unor verificări, șoferul a refuzat și s-a blocat in autoturism. Având în vedere refuzul bărbatului de a  se conforma solicitărilor polițiștilor, polițiștii au procedat, conform prevederilor Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcționarea Poliției Romane, la scoaterea acestuia din autovehicul, prin spargerea geamului lateral, și conducerea la sediul Politiei.

În sarcina acestuia s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană cu permisul de conducere anulat și refuz de recoltare probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau a prezentei substanțelor psihoactive, fapte prevăzute de art. 335 și art. 337 din Codul Penal.

Cel mai probabil polițiștii vor cere arest preventiv în cazul acestuia.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro