SPERANŢE! Autorităţile germane au găsit elicopterul târgovişteanului dispărut în Marea Baltică

 

“Uşile erau deschise şi centurile desfăcute. Acum se fac căutari pentru a fi găsiţi….şotul meu este un luptător şi am încredere că o să vină acasă” a postat astăzi pe un cont de socializare soţia târgovişteanului dispărut.

Vă reamintim că topograful târgoviştean Dragoş Apostescu avusese o misiune în Germania, iar după finalizarea acesteia a plecat spre Suedia, la sediul central al firmei. Apostescu zbura cu un Eurocopter AS350 considerat printre cele mai sigure aparate de zbor. La doar 15 minute de la decolare, deasupra golfului Lubeck din Marea Baltica, elicopterul a dispărut de pe radar. Familia şi prietenii nu au încetat să spere că Dragoş este încă în viaţă.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “SPERANŢE! Autorităţile germane au găsit elicopterul târgovişteanului dispărut în Marea Baltică

 • 3 septembrie 2015 at 10:38
  Permalink

  Sambata 05 septembrie 2015 se implinesc 2 ani si 9 luni de la tragicul accident de elicopter al ginerelui meu Dragos Apostescu.In urma lui a ramas o sotie ingenunghiata de durere , 3 copilasi care cresc fara tata . Timpul zboara ca nebunul si
  Inca nu stim cu exactitate ,cine e vinovat de moartea tragica, de incetineala cu care se cerceteaza Inca aces Caz. O alta drama a unei familii simple de care nu se intereseaza NIMENI!

  Reply
 • 12 august 2014 at 15:42
  Permalink

  A trecut 1 an si 8 luni, copilasii au crescut langa mama lor, dar fara TATAL lor, fara ca cei pentru care Dragos sa le deschida usa cu un biberon de lapte pentru gemenii bebelusi sau pentru o vorba de compasiune si incurajare pentru sotia ingenuncheata de durerea pierderii celui care era Sustinatorul familiei “sunt langa voi sa va ajut”. Dureros si revoltator !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro