Sorin Diaconescu și-a lansat a treia carte pe scena din Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra

Vineri, 11 iunie, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, a avut loc lansarea cărții „Cealaltă patrie, cealaltă femei”. Autorul, Sorin Diaconescu, ziarist și fost parlamentar și-a lansat cea de-a treia carte într-o vreme în care un astfe de eveniment este mai mult decât savurat de public. Drept dovadă, în limita normelor sanitare, Sala Mare a Teatrului a fost aproape plină.

Evenimentul a fost moderat de un om al cărui nume cântărește mult în cultura și educația dâmbovițeană. Istoric, autor, ziarist și critic literar, profesorul George Coandă a vorbit despre carte cu vizibil respect și a încercat, prin discursul său, să instige la lectură.

Pe scenă, alături de autorul Sorin Diaconescu, au fost și Editorul cărții, domnul Mihai Stan, domnul Honorius Moțoc, doamna Doctor Carmen Marcu și Marius Caravețeanu, edilul din Răcari. Invitații au vorbit despre carte, au citit pasaje scurte din aceasta și l-au felicitat pe autor pentru ingeniozitatea literară. Acesta din urmă, impresionat, s-a declarat copleșit de laudele primite și a vorbit despre contextul pe care cartea-l prezintă.

Un invitat special, un prieten al autorului, Viorel Pițigoi, a interpretat vocal și la chitară câteva dintre versurile lui Sorin Diaconescu, iar la finalul evenimentului a cântat la chitară în timp ce autorul recita una dintre poeziile sale.

 

Cartea spune povestea unei iubiri profunde, atât a unei iubiri romantice, cât și a iubirii de țară. Ea poate fi găsită pe site-ul editurii, dar și în Târgoviște, la  Librăria Fragilistic.

 

GALERIE FOTO:

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro