RACOVIȚA: Un șofer a făcut plinul și a fugit fără să plătească. A fost identificat de polițiști

  • Doi bărbați, identificați și cercetați de polițiști după ce au alimentat un autoturism cu combustibil și au plecat fără a achita valoarea carburantului

La data de 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați cu privire la faptul că dintr-o stație peco, o persoană a plecat cu autoturismul după ce a alimentat, fără să achite contravaloarea carburantului.

Polițiștii s-au deplasat la fata locului, iar din primele cercetări, au constatat că, în jurul orei 21:17, un autoturism ar fi fost oprit într-o stație peco, din Racovita, unde ar fi fost alimentat cu 76 de litri de carburant și ulterior ar fi plecat fără a achita contravaloarea combustibilului, respectiv 467,01 lei.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, au fost identificate doua persoane, de 20 de ani, bănuite de comiterea faptei, acestea având calitatea de conducător auto și pasager.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro