Polițistul mort în accident rutier, înmormântat cu salve și Gardă de Onoare

Foto: captura MDI TV

Manuel Ungureanu, polițistul mort pe 20 iunie într-un accident rutier, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum de sute de oameni. Înmormântarea a avut loc la Mircea Vodă unde locuia polițistul și familia sa. Zeci de colegi polițiști i-au adus un ultim omagiu, Manuel fiind înmormântat cu salve și Gardă de Onoare.

Manuel Ungureanu avea 40 de ani și activa în Serviciul Rutier al IPJ Dâmbovița. Polițistul se deplasa spre serviciu cu motocicleta personală, când a fost lovit de un șofer care voia să schimbe direcția de mers. Cercetările în acest caz nu s-au încheiat.

“Inspectoratul de Poliţie Județean Dâmboviţa adresează sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru, agent șef adjunct de poliție Manuel Ungureanu, din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița, plecat prea devreme dintre noi. Polițiștii dâmbovițeni își exprimă recunoștința și respectul pentru cel care a slujit cu fervoare legea şi comunitatea, timp de 13 ani. Dumnezeu să-l odihnească!” a transmis IPJ Dâmbovița printr-un comunicat de presă.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro