Polițiștii dâmbovițeni au aplicat mai multe amenzi administratorilor de drumuri din județ

În perioada 18-19 decembrie a.c., polițiștii de la rutieră au desfășurat activități de verificare pe linie de sistematizare rutieră, iar pentru neregulile descoperite au aplicat sancțiuni contravenționale administratorilor drumurilor.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au sancționat contravențional adiministratorul drumului național 7 pentru neîndeplinirea obligației de a menține în stare corespunzătoare marcajele rutiere de pe raza localității Tărtășești.

De asemenea, polițiștii de la Serviciul Rutier au amendat administratorul drumului județean 719 ca urmare a neîndeplinirii obligațiilor de a realiza amenajările pe raza localității Valea Voievozilor la intersecția cu drumul național 72, stabilite de comun acord cu poliția rutieră.

Alte 2 sancțiuni contravenționale au fost aplicate administratorului public pentru nemenținerea stării de viabilitate a părții carosabile  pe timp de iarnă, constând în aceea că nu s-au desfășurat activități de prevenire și combatere a lunecușului prin împrăștierea de material antiderapant, pe drumurile județene 702 D, tronsonul Râncaciov-Butoiu de Sus și pe 702B, pe raza localității Ungureni.

Totodată, o altă amendă a fost aplicată pentru neasigurarea viabilității drumului județean 711, în cartierul Sagricom, respectiv pentru existența gropilor în carosabil.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Polițiștii dâmbovițeni au aplicat mai multe amenzi administratorilor de drumuri din județ

  • 20 decembrie 2018 at 16:44
    Permalink

    Strazile cand sunt asfaltate de PSDisti, sunt facute de mantuiala. Imbuibatii directori, urmasii lui Alin Manole: Avanu, Ana habar nu au cum arata un strat de asfalt curat! Dar stiu cum sa-si ingroase conturile sau cum sa creasca cota la consumul de alcol … hahaha nu-i asa tovarasu’ Avanu???

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro