Poliția locală Târgoviște – drept la replică

Distribuie:

Referitor la articolul “TÂRGOVIȘTE: Romii vând alimentele gratuite de la UE sub nasul poliției locale” pe care l-ați publicat, ținem să vă aducem la cunoștință următoarele:

-Direcția de Asistență Socială distribuie alimente de la Uniunea Europeană, iar zilnic, grupuri de persoane staționează în zona Pieței 1 Mai pentru a-și încărca ajutoarele primite în mașinile personale.

-Polițiștii locali de la Postul din Piața 1 Mai au semnalat prezența persoanelor care încărcau alimentele în mașinile personale și le-au monitorizat.

-Grupul de persoane surprins în imagini a fost îndepărtat de către polițiștii locali din zonă, deoarece a staționat pe domeniul public din Piața 1 Mai pentru a inventaria conținutul pachetelor.

-Persoanele în cauză și-au transferat alimentele în autoturismele personale și au lăsat ambalajele pe domeniul public. Ulterior, cutiile goale au fost ridicate de personalul care asigură curățenia în Piața 1 Mai.

 În concluzie, agenții de la Postul de Poliție Locală din Piața 1 Mai monitorizează constant zona pentru a asigura ordinea publică și siguranța locuitorilor din Târgoviște și nu permit efectuarea comerțului ilegal.  

     Cu stimă,   Poliția Locală Târgoviște

Gazeta Dâmboviței a primit de la un cititor fotografii care arătau cum romii stau pe trotuar și încercă să comercializeze produsele, iar persoane interesate se opresc să negocieze.

CITEȘTE ȘI: TÂRGOVIȘTE: ROMII VÂND ALIMENTELE GRATUITE DE LA UE SUB NASUL POLIȚIEI LOCALE

tigani 2

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Poliția locală Târgoviște – drept la replică

 • 26 martie 2015 at 21:38
  Permalink

  Aceasta politie locala trebuie desfiintata pentru ca este cea mai corupta institutie din cadrul primariei si cea mai slab pregatita. N-are cum sa fie altfel pentru ca este condusa de un fost securist, implicat in zeci de dosare penale, un imbuibat agramat si tupeist, iesit la pensie pe usa din dos, respectiv col.rez. Dinu Gheorghe ! Niciodata politia locala nu se va putea dezbara de adevarata denumire de ,,gardieni analfabeti,,!

  Reply
  • 31 martie 2015 at 9:53
   Permalink

   Foarte adevarat Radu.
   SUNT NEPREGATITI SI APLICA LEGEA DOAR CAND ESTE VORBA DE NEVOIASI.

 • 26 martie 2015 at 17:14
  Permalink

  Cea mai mare minciuna. Am vazut eu clar cand vindeau cu 3 lei sticla de ulei si 1 leu conservele chiar sun nasul politiei. Politia locala sunt mana in mana cu romii si incearca sa isi acopere incompetenta. Iar alimentele se distribuie in alta zona a pietei 1 mai si nu cum spune politia ca isi inventariau marfa.

  Reply
  • 27 martie 2015 at 12:47
   Permalink

   adevarat. politia minte cu nerusinare…

   VA TRANSMIT UN ABUZ AL POLITIEI. IN MICRO 4, ZONA TEVI, POLITIA PROFITA DE FAPTUL CA NU ESTE TROTUAR DECAT PE O PARTE A DRUMULUI, PE SENSUL CATREA AUTOGARA-STANGA TROTUARUL PRACTIC LIPSIND. IN ACEST CONTEXT POLITIA PANDESTE CETATENII CARE SUNT NEVOITI SA TREACA STRADA, NEAVAND NICI O TRECERE DE PIETONI.

   VA RUGAM SA FACETI CEVA, INTRUCAT ESTE UN ALT ABUZ DIRECT SI RUSINOS AL POLITIEI DIN ORAASUL NOSTRU

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro