PERCHEZIȚII: Zeci de mii de petarde confiscate din Moreni, Dragomirești, Găești, I.L.Caragiale și Moreni

Peste 19.000 de articole pirotehnice au fot indisponibilizate în urma unor percheziții domiciliare efectuate, ieri, 23 decembrie, de polițiștii dâmbovițeni

Pe parcursul zilei de ieri, 23 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, emise pe numele unor persoane bănuite de nerespectarea prevederilor articolului 37 din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au descins la domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 47 de ani, din localitățile Dragomirești și Nucet, unde au descoperit și indisponibilizat 8.185 de articole pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, emise pe numele unor bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 51 de ani, din localitate.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit și confiscat în vederea continuării cercetărilor 8.721 articole pirotehnice.

Alte două percheziții domiciliare au fost efectuate, pe raza localității I.L. Caragiale de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni.

Aceștia au descins la domiciliile a doi bărbați de 25, respectiv 36 de ani, unde au descoperit și indisponibilizat 2.203 articole pirotehnice.

La activități, polițiști au fost sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro