Paște însângerat! Trei crime oribile la Tătărani, Butimanu și Voia

În duminica Paștelui, doi dâmbovițeni, un bătrân din Tătărani și o femeie din Butimanu au fost uciși cu sânge rece, iar în noaptea de Înviere un bărbat a fost omorât  la Voia.

Bărbatul din Tătărani, în vârstă de 75 de ani i-a picat victimă unui consătean de 54 de ani. Criminalul avea viciul băuturii și avea o listă neagră cu patru oameni pe care vroia să îi omoare. A plecat prin sat cu toporul în mână și a strigat la poarta unuia dintre ei. Cum era sărbătoare omul nu a vrut să iasă din casă. După minute bune de așteptare a poposit la poarta bătrânului de 75 de ani. Când acesta a ieșit, criminalul l-a decapitat cu toporul și i- a măcelărit trupul, după care a spălat toporul la o cișmea. Se pare că, i-a atacat și pe polițiștii veniți după el.

DSCF5523

La celălalt capăt al județului, la Butimanu, o femeie a murit după o bătaie cruntă luată de la bărbatul ei. Se pare că, acesta o bănuia că l-ar înșela cu  fratele lui și pe fondul consumului de alcool a luat-o la bătaie. Loviturile au fost prea puternice și i-au adus moartea.

În noaptea de Înviere, în satul Voia, în comunitatea de romi, un tânăr de 28 de ani, tot pe fondul consumului de alcool, l-a lovit cu o bâtă pe un bătrân de 54 de ani. Lovitură, dată direct în moalele capului, l-a lăsat lat pe bărbat, la câțiva metri de casa acestuia. Medicii nu l-au putut salva.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro