Pământul le-a luat mințile.  Cinci tineri arestați, după ce au aplicat “legea pumnului”

Cinci tineri cu vârste între 29 și 31 de ani, din Pietrari, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu au primit mandate de arestare pentru 30 de zile. Totul a plecat de la pământ.

Unul dintre cei cinci avea în arendă o suprafață de teren pe care o cultiva de mai multă vreme. Proprietarul a vândut, însă, unor rude care au mers să își ia terenul în proprietate. Aici a început și scandalul. Arendașul a chemat alte patru persoane, nemulțumit că investise în teren și nu fusese anunțat de intenția de înstrăinare. Cei cinci i-au luat la bătaie pe noii proprietari, doi bărbați de 42 și 44 de ani, din Pietrari. În același timp agresorii  ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acestora.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, fapte prevăzute de art. 193 și art. 224 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro