Opt turişti au rămas înzăpeziţi pe DJ 713 în Bucegi! Au intervenit jandarmii

Miercuri, 30 decembrie a.c., în urma unui apel prin S.N.U.A.U. „112”, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga, au intervenit pe DJ 713 Cuibul Dorului-Dichiu-Piatra Arsă din Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Cei opt turiști, doi dâmboviţeni şi şase bucureşteni se aflau în deplasare cu autoturismele și intenționau să ajungă la Piatra Arsă. La un moment dat, aflându-se pe DJ 713, în zona Blana au rămas blocaţi şi nu au mai putut continua deplasarea cu cele două autovehicule, din cauza stratului de zăpadă şi gheaţă format pe drumul principal.

În urma acțiunii jandarmilor montani, cei opt turiști au fost sprijiniți să deblocheze autovehiculele și au fost conduşi în siguranță până în zona Dichiu, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Video 2 008

Video 2 008

Video 3 002

Video 3 002

        Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Opt turişti au rămas înzăpeziţi pe DJ 713 în Bucegi! Au intervenit jandarmii

  • 5 ianuarie 2016 at 9:01
    Permalink

    La baza materiala de peste 450 000 lei cu care s-au laudat luna trecuta si ca vor putea intervenii oriunde si in orice conditii pentru salvarea turistilor,mai va trebuie si oameni cu abilitati bai prieteni.Pana cand ii gasiti ,mai puneti ceva la leafa jandarmilor montani,ca doar ei fac salvari si interventii.Dealtfel este singurul judet in care treaba o fac doar jandarmii, ca pe restu nu ii mai vede nimeni.Felicitari din nou.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro