Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Nuntă la Mătăsaru în plină carantină zonală! Polițiștii „au strigat darul”!

Zeci de persoane au încălcat restricțiile impuse prin stabilirea carantinei zonale pentru comuna dâmbovițeană Mătăsaru. Localitatea se află în carantină până pe 3 noiembrie. Acestea au organizat și participat la o nuntă în interiorul unui local, deși acest lucru este interzis. Atât organizatorul cât și nuntașii s-au ales cu amenzi.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la faptul că într-un restaurant, din localitatea Mătăsaru, se desfășoară o nuntă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat 42 de persoane care participau la un eveniment privat care era organizat într-un spațiu închis, de către un bărbat din Mogoșani. Polițiștii au sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 15.000 de lei, precum și participanții.” a precizat IPJ Dâmbovița.

Pe 25 octombrie, pe raza întregului județ, au fost desfășurate 22 de acțiuni punctuale în contextul pandemiei de COVID-19, fiind verificate 97 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 88 de restaurante/terase/fastfood-uri și 26 de operatori autorizați/ transportatori de persoane. Activitățile desfășurate au vizat și verificare modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară în mijloacele de transport persoane, fiind controlate 413  astfel de autovehicule. De asemenea, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media