NUCET: Bărbat snopit în bătaie de patru indivizi! Un altul este rănit! Polițiștii i-au reținut pe agresori

Sura foto: facebook victimă

  • Patru bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si linistii publice, reținuți de polițiști

La data de 8 mai a.c., polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Târgoviște au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat a fost agresat de mai multe persoane.

În cel mai scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj de politie pentru aplanarea conflictului.

Din cercetari a reieșit ca, pe fondul unui conflict spontan, patru bărbați, in timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe raza localitatii Nucet, ar fi agresat fizic un alt barbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Totodata, in timpul conflictului o alta persoana, care nu detinea permis de conducere, s-ar fi deplasat în zona respectiva cu un autoturism, unde ar fi ranit, în zona bratului, cu un obiect ascuțit tăietor un barbat, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Cei in cauza au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind banuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, fapte prevazute de art. 193, art. 371 si art. 355 din Codul Penal. Acestia vor fi prezentati, pe parcursul zilei de maine, Parchetului de pe langa Judecatoria Targoviste pentru dispunerea unor masuri preventive.

Politistii continua cercetarile sub coordonarea procurorului de caz, urmand ca la finalizarea acestora sa se propună soluție prin unitatea de parchet competentă, a transmis IPJ Dâmbovița.

Edilul comunei, Luisa Bărboiu a transmis un mesaj în urma evenimentului:

“Dragi nuceteni! Aseară localitatea noastră a fost zguduită de un eveniment extrem de grav! Toți ați aflat, că dl Florin Ion, un om cu un caracter exemplar, a fost bătut cu bestialitate, în timp ce mergea la gara Nucet să-și aștepte soția. Fără să greșească ceva, cerând să i se facă loc pentru a trece, a fost bătut încât a ajuns la spital! În încercarea sa de a-i veni în ajutor, un alt tânăr, s-a ales cu o tăietură urâtă la braț! Totul a degenerat într-un scandal uriaș, oprit odată cu venirea poliției și a mascaților. Nu îmi este indiferent! Dimpotrivă, este prima oară când se întâmplă un scandal de așa proporții! Am sosit imediat în zona, pentru a da o mână de ajutor, deși de acest lucru se ocupa poliția, nu primăria. Dar vreau ca aceste lucruri să nu se mai repete, iar în zona, să instauram ordinea! Fiecare afirmă diverse lucruri, unele reale, altele nu! Cert este că eu ca primar, nu îndemn la ură, dar la solidaritate, da! Fiecare trebuie să luăm atitudine și să nu permitem să se mai întâmple astfel de lucruri! Nu-mi doresc decât pentru tot chinul suportat de un om nevinovat, să se facă dreptate!”

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro