NAŢIONAL: Criminal în serie! Un tânăr a împușcat patru oameni în stradă, cu o armă artizanală

foto: adevarul.ro
Atac armat fără precedent în România, într-o comună din judeţul Dolj, la Palilula! Un tânăr a împuşcat patru oameni pe stradă, doi murind după atac, după care atacatorul s-a sinucis trăgându-şi un glonţ în cap.
Criminalul avea 28 de ani şi era din Timişoara. Se pare că, acesta suferea de depresie şi s-a enervat când vecini i-au cerut să mute maşina pentru a putea trece cu tractorul. Tânărul a intrat în casă, a luat pistolul şi i-a executat în stradă.
“S-a comportat ca un criminal in serie. A avut o altercatie minora cu cei doi barbati pe care i-a omorat si a iesit pe drum si a tras dupa mai multa lume. Nu prea avea contact cu vecinii si nici noi nu aveam idee daca locuia aici sau era doar in vizita. A fost plecat cu concubina sa in Germania, iar acum o luna bunica fetei a venit la Primarie sa le faca acte pe casa. Stim ca si tanara sufera de depresie. Din cate am aflat, in subsolul casei s-a descoperit un atelier de facut arme artizanale. Suntem socati. Barbatul care a decedat la spital era prietenul meu”, a declarat pentru News.ro primarul comunei Bucovat, Marius Cristian Tuta.
În  urma celor petrecute, un bărbat şi fiul său au murit, iar agresorul s-a sinucis. Acesta şi prietena sa erau absolvenţi de Medicină. Se pare că, au aveau nevoie de tratament pentru afecţiuni psihice. După crimă, anchetatorii au găsit în subsolul casei unde locuia iubita agresorului un atelier de arme artizanale. Şi pistolul cu care tânărul a ucis era artizanal, făcut, se pare, chiar de către  agresor.
Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro