Manelistul Dani Mocanu, în dosarul în care DIICOT Dâmbovița a făcut percheziții

sursa foto facebook

Celebrul manelist piteștean, Dani Mocanu, apare în dosarul de trafic de carne vie și proxenetism, instrumentat de DIICOT Dâmbovița împreună cu autoritățile din Marea Britanie.

VEZI ȘI:  Percheziții în Dâmbovița, în colaborare cu autoritățile engleze, pentru destructurarea unei rețele de trafic de persoane

Dani Mocanu este un manelist din generația nouă, căruia îi place să pozeze în personaj negativ, multe dintre melodiile sale vorbind despre violență, încălcarea legii sau legea talionului. Mocanu apare ca răufăcător sau pușcăriaș și în multe dintre videoclipurile sale. Anul trecut a promovat o piesă în care povestea despre consumul de droguri. Tot anul trecut a postat pe contul său de facebook o filmare în care se angaja în manevre periculoase pe contrasens, ieșind de pe bandă în fața mașinilor care veneau din sens opus. Până acum autoritățile argeșene nu l-au deranjat.

Contul de youtube pe care Dani Mocanu își promovează melodiile are peste o jumătate de milion de abonați. Una din piesele postate are peste 24 de milioane de vizualizări.

  • Ce acuzații aduc autoritățile române și engleze

Astăzi, 26 septembrie, au fost efectuate 13 percheziții domiciliare, dintre care 9 pe raza județului Dâmbovița, 2 în Argeș și 2 în București, la persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani. În sarcina bănuiților s-a reținut că, începând cu anul 2011, aceștia ar fi racolat tinere, pe care le-ar fi exploatat în vederea practicării prostituției în Marea Britanie și Irlanda. În cauză, la data de 19 septembrie a.c., poliția londoneză a efectuat 5 percheziții la 4 bordeluri clandestine şi la o reşedinţă, unde au fost identificate 8 persoane bănuite şi 6 tinere care practicau prostituția.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro