Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

La Târgovişte, s-au întors puii? Suspiciune de mită electorală

Suspiciune de mită electorală la Târgoviște. Conform MDI TV, mai multe persoane au fost surprinse în timp ce primeau pungi cu pui dintr-o maşină parcată în microraionul 4 din Târgovişte. Printre cei care cărau pungile erau şi copii. Surprinși de camerele de filmat, oamenii au luat-o la fugă inițial ridicând și mai multe suspiciuni. Poliţia a deschis un dosar penal în cauză pentru infracţiunea de dare de mită. Vom vedea care este deznodământul acestui subiect.

Dâmboviţa a devenit celebră în privinţa mitei electorale în pui. Fostul preşedinte CJD, Florin Popescu este în închisoare, după ce magistraţii au stabilit că a oferit tone de pui, luate ca mită, dâmboviţenilor pentru a vota cu PDL în alegerile locale din 2012.

 

Distribuie:

3 thoughts on “La Târgovişte, s-au întors puii? Suspiciune de mită electorală

  1. Daca voi ati considerat ca este mita de ce ati taiat la montajul materialului declaratiile omenilor.Cum la Otelinox se dau pui din parte sidicatului si a patronatului iata ca si la Cromsteel se poate sa va fie rusine nu mai aveti ce reportaje sa faceti eu sunt unul din angajati iar voi manjit numele putinelor firme din Targoviste profitabile.RUSINE SA VA FIE

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media