Cămătarii fac legea la Gura Ocniţei! O familie întreagă e terorizată

Toţi membrii unei familii, de etnie romă, din comuna dâmboviţeană Gura Ocniţei dorm iepureşte de două săptămâni. Sunt în alertă în permanenţă, după ce au fost ameninţaţi cu moartea de cămătari. Ameninţarea nu este în van, întrucat, în urmă cu două săptămani, unul dintre membrii familiei a ajuns la spital după ce a fost bătut chiar în faţa porţii de zece barbaţi. Şi acum este în comă la un spital din Bucureşti, iar medicii nu îi dau şanse de supravieţuire, în timp ce agresorii sunt cercetaţi în libertate.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti după ce a fost lăsat aproape mort de agresori în faţa porţii. De fapt, suspecţii, cunoscuţi în tot satul a fi cămătari, încercau să-l scoată afară pe fiul bărbatului.

Maşina în care se afla victima şi cu o minoră pe bancheta din spate este distrusă în totalitate. Bâtele agresorilor nu au lasat niciun geam întreg. Întreaga familie este indignată de faptul că agresorii, care locuiesc la doua case distanţă de ei, au fost lăsaţi în libertate. Cinci persoane din familia cămătarilor Roman au fost duse la audieri, însă doar una a fost reţinută preventiv pentru 30 de zile. Ceilalţi patru suspecţi se află sub control judiciar.

Ameninţările continuă atât direct, prin strigăte peste gard, cât şi prin mijloacele de comunicare moderne.

Oamenii cer să se facă dreptate pentru ca toată familia să fie în siguranţă. Nu înţeleg cum de agresorii sunt în libertate şi se tem pentru viaţa lor.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro