Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

IPJ Dâmbovița – Informații despre locul în care au fost găsite pistolul și grenada folosite de Turku într-un live pe facebook

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță un bărbat de 30 de ani, din localitatea Vlădeni, județul Dâmbovița, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal și favorizarea făptuitorului, faptă prevăzută de art. 269 din Codul Penal.

IMAGINI VIIDEO AICI

Cel în cauză este bănuit că ar fi transportat și îngropat un pistol și o grenadă în gradina locuinței mamei acestuia în vederea împiedicării sau îngreunării cercetărilor efectuate și a tragerii la răspundere a unui alt bărbat de 40 de ani. Arma și proiectilul, la data de 31 iulie a.c., ar fi fost prezentate de bărbatul de 40 de ani, într-o postare pe o rețea de socializare, unde ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

Pe parcursul zilei de mâine, 19 noiembrie, cei doi bărbați, de 30 si 40 de ani, vor fi prezentați Judecătoriei Târgoviște cu propunerea de arestare preventivă.

Facem precizarea că față de bărbatul de 40 de ani, anterior, a fost dispusă măsura arestării preventive, cel în cauză aflându-se în Penitenciarul Mărgineni. De asemenea, acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de instigare la nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută de art. 47 raportat la art. 342 din Codul Penal, și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal.

Notă: Menționăm că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ Dâmbovița

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media