IPJ Dâmbovița: 70 de sancțiuni aplicate de polițiști în urma protestelor din 29 – 30 martie

  • Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști, în urma manifestărilor publice

În zilele de 29 și 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, alături de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, în contextul manifestărilor publice organizate împotriva măsurilor impuse în vederea limitării infectării cu virusul Sars-CoV-2, au luat o serie de măsuri pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fără incidente a manifestărilor, pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică și pentru a preveni săvârșirea unor fapte antisociale.

Polițiștii dâmbovițeni au aplicat 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 35.000 de lei, pentru nerespectarea normelor legale în vigoare, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare publică, faptă prevăzută de art. 368 din Codul Penal, și efectuează verificări cu privire la încălcarea prevederilor Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

În continuare, polițiștii, alături de celelalte structuri cu atribuții în menținerea ordinii și siguranței publice, sunt angrenați în activități, scopul vizat fiind siguranța cetățenilor.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro