INTERZIS celor SENSIBILI! Imagini şocante din adăpostul de câini de la Aninoasa

Gazeta Dâmboviţei a intrat în posesia unor imagini de o rară cruzime. O căţeluşă  sterilizată în adăpostul de al Aninoasa a murit după mai multe ore de agonie. Câinele a  fost găsit în adăpost, din întâmplare, de reprezentanţii Asociaţiei Sufleţel, care au făcut publice imaginile. Femela în vârstă de câţiva ani fusese sterilizată, dar în urma operaţiei îşi târa intestinele pe podelele insalubre, având hemoragie. Câinele a fost luat de asociaţie şi dus pentru operaţie la o clinică veterinară din oraş. Animalul nu a supravieţuit, murind pe masa de operaţii.

Adăpostul de la Aninoasa este finanţat de primăria Târgovişte. În 2015, manopera pentru sterilizări achitată de primărie s-a situat în jurul sumei de 50 000 de lei.

Municipiul Târgovişte are o reală problemă  cu câinii maidanezi care au împânzit oraşul. La lăsarea serii haitele devin o ameninţare. Acestea nu scuză, însă, imagini ca acestea.

IMG-20160328-WA0104

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “INTERZIS celor SENSIBILI! Imagini şocante din adăpostul de câini de la Aninoasa

 • 2 aprilie 2016 at 1:09
  Permalink

  PLEASE STOP THE CRUELTY!!!! :'(

  Reply
 • 30 martie 2016 at 16:39
  Permalink

  Primarul interimar a castigat pariul cu el insusi- numai sunt caini in Targoviste, cu exceptia unora care au avut sansa de la fi adoptati de un ONG, restul au fost eutanasiati.
  Numai faceti si voi valuri – numai incurajati zelul autoritatilor in capturarea cainilor si mai ales numai va razboiti intre voi ca partide pe spinarea unor nefericiti supusi exterminarii.

  Reply
 • 30 martie 2016 at 10:19
  Permalink

  Sa le fie rusine autoritatilor locale ,ar trebuie verificari unde sint banii cheltuiti si cine este acest incompetent numit doctor veterinar ,macelar careia ar trebui sa I se ridice dreptul de a profesa ….Rusine ….nu se face nimic ptr ca nu se vrea ,ar trebui obligatoriu ciparea si sterilizarea pe banii primariei la toti detinatori si costurile in timp ar fi neutralizate ptr ca s-ar evita inmultirea si cind vezi un catel pe strada s-ar putea identifica stapinul si arde-l atunci cu amenzi usturatoare …dar nu se vrea le place singele ,chinul si cruzimea …iar banii se duc in cu totul alta parte este parerea mea si au tot interesul sa fie in continuare ciini ca sa justifice cheltuielile …cind in realitate ar trebui scris pe masina adapotul groazei ca asta este …este un haos in tara asta si ar trebui difuzat pe toate posturile mass media importante

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro