Imagini șocante, transmise redacției. IPJ Dâmbovița a fost sesizat și caută agresorul

Câteva minute de filmare în care un bărbat lovește cu brutalitate și umilește o femeie speriată au fost transmise, anonim, redacției noastre. Se pare că imaginile sunt filmate în Târgoviște, numele orașului apărând și în discuțiile dintre agresor și femeie. Filmarea este realizată de o a treia persoană prezentă în încăpere, tot o femeie care asistă impasibilă la scenele violente și care pare să le aprobe.

Redacția Gazeta Dâmboviței a pus la dispoziția IPJ Dâmbovița întreaga filmare, imediat după primirea acesteia. Nu cunoaștem contextul sau persoanele implicate, polițiștii dâmbovițeni încercând să dea de firul poveștii. Deși este clar că femeia are nevoie de ajutor, nu există nici o plângere formulată până la acest moment. Cel mai adesea, de teamă, femeile nu depun plângere împotriva agresorilor.

În România, în medie, o femeie sună în fiecare ora la 112 pentru a semnala un act de violență. În ciuda ordinelor de restricție emise de polițiști, fenomenul violenței asupra femeilor este greu de oprit. Din 2022, agresorii, cât și victimele ar putea purta brățări electronice astfel încât în momentul în care agresorul se apropie prea mult, poliția va primi o alertă.

Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați a pus la dispoziția victimelor violenței domestice o linie telefonică gratuită, cu un număr unic de contact, 0800.500.333,  pentru a semnala situații de violență domestică, trafic de persoane, discriminare de gen sau dicriminare multiplă, reglementat de Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței în familie. Acest serviciu este asigurat 24/24 ore, 7/7 zile. Numărul este apelabil gratuit din orice rețea cu acoperire națională.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro