GĂEȘTI: Poliția a reținut patru persoane implicate într-o bătaie, după o șicană în trafic

Un semn obscen, după o șicană în trafic, a dus la un scandal cu acte de violență, pe o stradă din zona Oborului Găești. Scandalul a avut loc sâmbătă după ce trei găeșteni (un tată și doi fii, dintre care unul campion la kickboxing), supărați că o mașină mergea prea încet, au forțat o depășire. Celălalt șofer, din Titu, le-ar fi arătat un semn obscene. A urmat o tamponare voită din partea găeștenilor și o încăierare în care cei din Titu au scos cuțitul și și-au chemat prietenii în ajutor.

Conform cronica-gaestiului.ro, poliția a intervenit prompt, înainte ca situația să degenereze și mai mult.  S-au întocmit dosare penale și au luat masurile prevăzute de lege. Între timp, sosiseră și ajutoarele din Titu și, fără intervenția promptă a autorităților, totul ar fi escaladat într-un conflict major. Comandantul Poliției Găești, cms.sef Alexandru Iorga împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, se implica personal pentru soluționarea acestui dosar și au  toleranță zero pentru clanuri, scrie cronica-găeștiului.ro.

Cei trei găeșteni și bărbatul din Titu care a amenințat cu cuțitul au fost reținuți pentru 24 de ore. Urmează să fie duși la Parchet cu propunerea luării de măsuri preventive.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro