FOTO: Elevă obligată să întrețină raporturi sexuale!

Acuzații grave la adresa unui tânăr din localitatea Teiș. Mama unei eleve din clasa a VIII-a a reclamat la poliție că fiica ei în vârstă de 14 ani a fost  fost luată de la școală de un băiat, care a întreținut cu ea raporturi sexuale. Eleva  a lipsit 2 ore de la cursuri, iar totul a ieșit la după ce fata s-a întors la ore.  Diriginta  ar fi găsit în telefonul ei mesaje cu tentă sexuală, primite chiar de la tânărul reclamat.
Mama fetei spune că îl știe pe agresor și că acesta ar fi cunoscut sub porecla de Spaniolu.  Copila i-a povestit mamei  că tânărul a amenințat-o ca dacă nu merge cu el acasă o să posteze pe o rețea de socializare informații compromițătoare despre ea. Tânăra l-ar însoțit, iar când a ajuns acasă la băiat acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cu ea. Acum  este audiat de polițiști pentru a spune și varianta lui.  În cauză s-a deschis o cercetare penală  întreținere de relații sexuale cu un minor, faptă pedepsită cu închisoarea până la 7 ani.
Minora abuzata sexual(mumu).Still008 Minora abuzata sexual(mumu).Still009 Minora abuzata sexual(mumu).Still011 Minora abuzata sexual(mumu).Still012

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

68 thoughts on “FOTO: Elevă obligată să întrețină raporturi sexuale!

  • 2 ianuarie 2016 at 21:03
    Permalink

    Ce dq….Astea’s minciuni nu a fost obligata….Ea sa dus de buna voie si nesilita de nimeni.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro